В Україні запускають виробництво біорозкладної плівки

Випуск біорозкладної агроплівки стартує на заводі IMMER Ukrplastic в Україні на початку 2018 року.

Біорозкладна плівка для мульчування ґрунту призначена для застосування в органічному і традиційному землеробстві для вирощування овочевих та зернових культур. Вона, за повідомленням УКАБ, повністю розкладається. Випробування показали відсутність видимих ​​залишків плівки в ґрунті через 6 місяців від початку укладання.

За словами виробників, біорозкладна плівка для мульчування підвищує врожайність культур, перешкоджаючи швидкому випаровуванню вологи з ґрунту і покращуючи мікроклімат в зоні посадок, що критично важливо в контексті мінливих агрокліматичних ресурсів країни. В органічному землеробстві агроплівка IMMER Group дозволяє підвищувати врожайність без використання ЗЗР, а також охороняє посіви від птахів. У звичайному виробництві агровиробники зможуть економити ресурси на зборі та утилізації агроплівки, яка не розкладається.

«Розроблена нами біорозкладна плівка є екологічним і ефективним рішенням, яке підвищує врожайність і сприяє кращому розвитку сільськогосподарських культур. Ми впевнені, наша розробка стане гідним внеском у сталий розвиток аграрного виробництва», – розповідає президент IMMER Group Ірина Мірошник.

Фізичні параметри, товщина плівки і ширина рулонів підбираються індивідуально, залежно від сільськогосподарської культури та інших умов.

Коментарі facebook

коментар

Post Author: ecoprostir