Підкомітет Ради проведе виїзне засідання на найзабрудненішому місці Києва

26 жовтня 2017 року відбудеться виїзне засідання підкомітету з питань взаємодії з громадянським суспільством Комітету Верхової Ради України з питань запобігання та протидії корупції, в ході якого будуть відвідані найбільш ілюстративні місця забруднення Києва від господарської діяльності Дарницької ТЕЦ, а також розглянуті потенційні корупціогенні фактори модернізації газоочисних установок Дарницької ТЕЦ та вплив цих установок на навколишнє природнє середовище

Про це повідомив народний депутат Ігор Луценко на своїй сторінці facebook. 

“Мільярдні контракти та потужна монополізація сегменту теплової енергетики природно притягує корупційні елементи. Саме тому виїзне засідання підкомітету покликане порушити цілий ряд запитань. Чи потрібна Дарницькій ТЕЦ модернізація газоочисних установок? Чи приховані за цієї модернізацією корупційні схеми? Чи вплине модернізація газоочисних установок на подорожчання тарифів для пересічних громадян? Яким чином Дарницька ТЕЦ впливає на екологічну ситуацію в Києві?”, – написав Луценко.
Запрошуємо усіх до обговорення!

Збір акредитованих журналістів для виїзду та огляду місць найбільшого забруднення навколишнього природного середовища відбудеться о 12 год. 00 хв. 26 жовтня 2017 року перед входом до Дарницької районної в м. Києві державної адміністрації (вул. Олександра Кошиця, 11). 

Коментарі facebook

коментар

Post Author: ecoprostir