Підписано Угоду про фінансування Дунайської транснаціональної програми

Україна та Європейський Союз підписали декілька двосторонніх документів в рамках робочого візиту делегації Уряду України до Брюсселю. Зокрема, підписано Угоду про фінансування Дунайської транснаціональної програми та Угоду про фінансування заходу “Підтримка ЄС для сходу України”.

Про це повідомляє Урядовий портал.

Угода про фінансування Дунайської транснаціональної програми створює правові підстави та надає фінансові можливості для участі українських компаній в цій ініціативі.

Йдеться також про розвиток української частини Дунайського регіону, передусім в Чернівецькій, Одеській, Івано-Франківській та Закарпатській областях. Основні напрямки співпраці в рамках угоди – інновації, екологічні питання, інфраструктура, енергоефективність, ефективне урядування“, – йдеться у повідомленні.

Угода про фінансування заходу «Підтримка ЄС для сходу України» створює правові підстави для реалізації у Донецькій та Луганській областях – на підконтрольній Уряду України території – проектів стимулювання зайнятості та економічного зростання шляхом надання допомоги для розвитку мікро-, малих та середніх підприємств, заохочення громадських ініціатив, підтримки структурних змін у сфері охорони здоров’я, освіти та інфраструктури.

Коментарі facebook

коментар

Не пропустіть:  ЄС та уряд Німеччини надають підтримку Фонду енергоефективності України на 5 років

Post Author: ecoprostir