Львівська міськрада планує перетворити управління екології на підприємство

Управління екології введуть у склад департаменту містобудування у ролі окремого відділу.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні на засіданні виконавчого комітету міськради було вирішено включити управління екології у склад департаменту містобудування як окремий відділ. Як заявив директор департаменту містобудування Львівської міської ради Сергій Коровайник, також планується розширити повноваження цього відділу й створити на його базі окрему юридичну особу.

“На одній з попередній сесії Львівської міської ради ми реорганізували департамент містобудування, зокрема управління екології ми включили у склад департаменту в ролі відділу. Впродовж двох місяців департамент буде реорганізовано: у межах департаменту буде створено окремий відділ екології, який буде функціонувати”, – наголосив Коровайник.

Нагадаємо, 6 квітня2017 року на сесії міської ради депутати проголосували за створення нового департаменту з питань поводження з ТПВ у Львові, який буде складатися з двох управлінь: управління оперативного поводження з відходами та управління розвитку системи поводження з відходами.

Не пропустіть:  Мінекології перевірить проект сміттєзаводу у Львові, – Львівська міська рада

У результаті цього кількість працівників міськради збільшиться до 1614 осіб. Зазначимо, станом на березень цього року у міській раді Львова працювало 1565 людей.

Коментарі facebook

коментар

Post Author: ecoprostir