Перші три станції Tesla Supercharger в Україні з’являться вже в цьому кварталі

Уже в цьому кварталі Tesla відкриє в Україні перші станції швидкої зарядки Supercharger, причому їх буде не дві, як планувалося спочатку, а три. 

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив глава Tesla Club Ukraine Назар Шимона-Давида, приурочивши оголошення до недавнього чергового стрибка акцій, внаслідок якого компанія Tesla стала дорожче, ніж Ford і GM разом узяті.

Він підкреслив, що знає точні місця розташування майбутніх станцій, але не може розкрити ці відомості.

Зараз на мапі, що відображає вже побудовані станції Supercharger і плани по розширенню мережі, потенційними місцями для будівництва станцією в Україні відзначені локації на півдні Рівненської області і поряд з Житомиром. З великою часткою ймовірності можна припустити, що третій Supercharger розміститься десь під Києвом.

Не пропустіть:  У Києві облаштують інфраструктуру для е-транспорту та запустять прокат електрокарів

Ціна за кВт·год на фірмових станцій швидкої зарядки Tesla варіюється в залежності ринку. Якщо брати сусідню Польщу, де в минулому році з’явився офіційний СТО Tesla, тариф становить 1,24 злотих або 7,8 грн за 1 кВт · год. Крім того, для автомобілів Tesla більш ранніх років випуску зарядка на станціях Supercharger є безкоштовною.

Коментарі facebook

коментар

Post Author: ecoprostir