Форум “Кліматична освіта 2018: Цінності та тренди”

23-24 листопада в Києві відбудеться Форум «Кліматична освіта 2018: Цінності та тренди» метою якого є обмін досвідом та кращими практиками з інтегрування екологічних питань у формальну та неформальну освіту. Цього року Форум вже втретє збере освітян та освітянок, представників та представниць громадського сектору та всіх, хто прагне просувати екологічні цінності в суспільство.

У перший день Форуму відбудеться панельна дискусія, під час якої громадські активісти разом з освітянами та представниками органів влади обговорять важливість транслювання  екологічних цінностей та роль освітніх закладів у цьому. Учасники також говоритимуть про екологічну грамотність у контексті Нової української школи та разом створять візію кліматичної освіти майбутнього. Другий день Форуму традиційно буде присвячений цікавим презентаціям, тренінгам та майстер-класам з екологічної освіти.

Зареєструватись на Форум можна за посиланням. Реєстрація триває до 15 жовтня включно. Відібраних учасників буде повідомлено не пізніше 22 жовтня.

Організатори Форуму:  Громадська організація “Колегія екологічної освіти “Світ Освіт” та Кафедра метеорології та кліматології Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Подія відбудеться за підтримки Представництва Фонду ім. Гайнріха Бьолля в Україні та мережі неурядових екологічних організацій “Українська кліматична мережа”.

За додатковими питаннями звертайтеся до координаторки форуму Ольги Лаврик 0967053912 olha.lavryk@sweetosvit.org.ua

Коментарі facebook

коментар

Не пропустіть:  Навчальний рік у Львові розпочався з уроку про сортування сміття

Post Author: ecoprostir