Facebook планує перейти на 100% відновлювану енергію до 2020 року

Компанія Facebook до 2020 року повністю перейде на відновлювальні джерела енергії.

Про це повідомляє прес-служба Facebook.

“Сьогодні ми зобов’язуємося скоротити викиди парникових газів на 75% і виконувати операції з 100% поновлюваними джерелами енергії до кінця 2020 року”, – йдеться в повідомленні.

“Ми пропонуємо відкритий та інноваційний підхід до пошуку відновлюваних джерел енергії, що відповідає нашим потребам, і можемо рухати енергетичні ринки вперед. Ми робимо це, працюючи над тим, щоб забезпечити доступ до поновлюваних джерел енергії для інших компаній та організацій шляхом побудови інфраструктури, відкриття проектів для інших покупців або встановлення зелених тарифів, які дозволять клієнтам купувати відновлювані джерела енергії з місцевих комунальних підприємств”, – додали у компанії.

Не пропустіть:  Частка відновлювальних джерел має досягти 25% до 2035 року - Порошенко

У 2015 році Facebook вже ставила собі за мету дійти до 50% використання відновлюваної енергії в 2018 році і зуміла подолати планку 51% у 2017 році. З 2013 року компанія підписала контракти на поставку 3 ГВт сонячної та вітрової енергії.

Минулого року Facebook заявляє про свою підтримку кліматичних заходів, підтримуючи Паризьку угоду через ініціативу “We are Still In”. Нові цілі, як заявили в компанії, є частиною цієї обіцянки.

Коментарі facebook

коментар

Post Author: ecoprostir