У заказнику на Вінниччині масово гине риба

На Вінниччині у межах Орнітологічного заказника місцевого значення «Тростянецький» зафіксовано масову загибель риби. Завдані збитки оцінюються у майже 2 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба Державної екологічної інспекції у Вінницькій області.

«Спеціалістами відділу екологічного контролю природно-заповідного фонду, рослинного і тваринного світу Державної екологічної інспекції у Вінницькій області в ході проведення перевірки дотримання вимог природоохоронного законодавства виявлено факт загибелі риби в межах Орнітологічного заказника місцевого значення «Тростянецький» на території Тростянецької селищної ради Тростянецького району Вінницької області. Обраховано, що сума завданих державі збитків становить 1 970 215 грн», – йдеться у повідомленні.

Зазначається також, що до Головного управління Нацполіції у Вінницькій області направлено лист з відповідними матеріалами для реєстрації заяви про кримінальне правопорушення, внесення відомостей до ЄРДР про вчинення кримінального правопорушення, реєстрації кримінального провадження та проведення досудового розслідування щодо встановлення осіб, причетних до загибелі риби.

Коментарі facebook

коментар

Не пропустіть:  Комітет ВРУ з екополітики підтримав законопроект з посилення держконтролю за охороною довкілля

Post Author: ecoprostir