SDG ECOforum – Форум Мережі Глобального Договору ООН, 23 червня

23 червня в Києві відбудеться SDG ECOforum – захід, що має на меті обмін досвідом впровадження українськими компаніями Цілей сталого розвитку. Міжнародні, українські експерти та представники компаній Фокстрот, ДТЕК, Моршинська, Tetra Pak, Метінвест, Oxygen Group та інші презентуватимуть сучасні екологічні практики та механіку їх впровадження у бізнес-стратегії та стратегії розвитку міст.

«Наша задача – підняти дух людей навколо екологічних проблем, які виникають, та подумати над тим, що може робити бізнес задля вирішення цих проблем. Ми б хотіли, щоб бізнеси активніше долучалися до подібних проектів», – зазначає організатор заходу, Голова правління ГС Мережі Глобального Договору ООН в Україні, Тетяна Сахарук.

У межах заходу вперше буде проведено унікальний fashion-показ еко-колекції одягу з вторинної сировини від французької дизайнерки Ісагус Тош та розробок ексклюзивного eкo-одягу від українських компаній.

Організатори форуму – Мережа Глобального Договору ООН в Україні за підтримки Платформи зростання зеленої економіки. Організаційні партнери – European Profiles S.A, Соціальний консалтинг «Параграф», МГО “Let’s do it, Ukraine”.

Не пропустіть:  Стратегічні документи України на 94% відповідають Цілям сталого розвитку від ООН, але їх реалістичність менша — дослідження

Місце проведення: “Всі. Свої Локація” (вул. Десятинна,12).
Початок о 14.00.
Вхід вільний.

Про організаторів: 

Мережа Глобального Договору в Україні є офіційним представником глобальної мережі UN Global Compact – ініціативи ООН, яка поєднує Організацію Об’єднаних Націй та компанії по всьому світу. Мережа забезпечує доступ до кращих світових практик в сфері корпоративної соціальної відповідальності, інтеграції Цілей Сталого Розвитку в стратегію розвитку компанії та впровадження “10 принципів Глобального договору ООН” в діяльність компаній. Члени мережі отримують можливість ведення діалогу на потужній комунікативній міжнародній платформі бізнесу, громадського суспільства та уряду, а також можуть шукати партнерів по всьому світу для спільної діяльності.

Коментарі facebook

коментар

Post Author: ecoprostir