Акція “Вільний рух для всіх!” у Києві, 31 березня 2017

У п’ятницю, 31 березня о 9:00, активісти, представники громадських організацій проведуть у Києві акцію “Вільний рух для всіх!”. На Поштовій площі в районі набережної Дніпра активістами буде утворено живий банер – слово “Вільні”, щоб закликати київську владу та самих містян звільнити місто від засилля автомобілів. Кияни вимагатимуть можливості вільно пересуватись пішки, їздити на велосипедах, звільнити смуги для громадського транспорту.

Сьогодні українська столиця задихається від автомобільних викидів, смог став звичним явищем для його мешканців, в той час як пішоходам, велосипедистам та громадському транспорту все важче пересуватись міськими вулицями.

Акція відбувається в рамках міжнародної ініціативи Break Free, що проходить з 12 по 31 березня 2017 року в 36 країнах світу. Break Free – це коаліція авторитетних міжнародних організацій, що борються проти змін клімату та викопного палива.

Не пропустіть:  У Києві з'явилися довгоочікувані контейнери для небезпечних відходів (адреси)

Дата і час: 31 березня (п’ятниця), 9:00

Місце: Поштова площа,набережна Дніпра (орієнтир – будівля Річкового вокзалу, вул. Поштова площа 3)

Організатори акції в Києві: громадський рух Екоцентр, Асоціація велосипедистів Києва, кампанія “Міста для життя” від 350.org, Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA.

Коментарі facebook

коментар

Post Author: ecoprostir