Порошенко обговорив з Макроном залучення французьких інвесторів до переробки сміття в Україні

Президент України Петро Порошенко і президент Франції Еммануель Макрон під час сьогоднішньої зустрічі в Парижі обговорили залучення французьких інвесторів у проекти з переробки сміття в Україні.

Ми провели дуже ґрунтовні переговори по порядку денному наших двосторонніх відносин. Ми домовилися про те, щоб прискорити проведення двосторонньої економічної міжурядової місії. Ми домовилися про конкретні напрямки співпраці, в енергетичній сфері, в тому числі я порушив питання активізації роботи по залученню французьких інвесторів в галузі переробки сміття“, – заявив Порошенко під час брифінгу, який транслював телеканал “112 Україна”.

За словами Президента, він сьогодні проведе зустрічі з рядом керівників провідних французьких інвесторів.

Дуже важлива наша співпраця у сільськогосподарській, переробній промисловості і покращенні інвестиційного клімату. Ми домовилися, щоб французькі компанії почували себе комфортно і природно в Україні, і щоб це було запорукою активізації і розширення французьких інвестицій в різні галузі, включаючи сонячну енергетику. Домовилися, що сьогодні у мене після зустрічі з керівником уряду відбудуться зустрічі з низкою керівників провідних французьких інвесторів“, – зазначив Президент.

Коментарі facebook

коментар

Не пропустіть:  Настратегія поводження з відходами на фінішній прямій

Post Author: ecoprostir