Кабмін продовжує звільняти заступників міністра екології. Хто йде на заміну?

Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 2 жовтня №899-р звільнено Кузя Миколу Степановича з посади заступника міністра екології та природних ресурсів з питань європейської інтеграції.

Двома тижнями раніше посади заступників міністра екології також покинули Вакараш Віктор Михайлович та Полуйко Василь Юліанович.

Весь склад заступників міністра енерегетики та вугільної промисловості теж на сьогодні звільнений. Останньою посаду залишила Бойко Наталія, заступниця міністра з питань євроінтеграції.

У новоствореному міністерстві енергетики, таким чином, на сьогодні призначено одну особу – Ірину Ставчук, колишню виконавчу директорку ГО “Екодія”.

Хто ще може увійти в команду заступників міністра енергетики та захисту довкілля Олексія Оржеля?

Як відомо з декларацій, поданих до Нацагентства з питань запобігання корупції, сьогодні ще як мінімум два кандидати розглядаються на такі посади.

Це Костянтин Чижик, екс-радник міністра фінансів і голови Одеської обласної державної адміністрації, проектний менеджер Офісу Національної інвестиційної ради.

2 жовтня НАЗК опублікувало ще одну декларацію на посаду заступника міністра – кандидата Олексія Рябчина. Рябчин – народний депутат 8-го скликання. Відомий активною роботою у сфері електротранспорту, відновлюваної енергетики для малих споживачів та енергокооперативів. Співочолював МФО “Зелена енергія змін”.

Коментарі facebook

коментар

Post Author: ecoprostir